Vertaalbureau Bothof is 50 jaar

Vertaalbureau Bothof is 50 jaar geworden en dat is reden voor feest! Om ons jubileum te vieren hebben we onze website vernieuwd en in een feestelijk jasje gestoken. Ook blikken we terug op onze lange geschiedenis op onze speciale Jubileumpagina.

Op deze pagina en via onze social mediakanalen geven we u het gehele jaar door een kijkje in onze vertaalkeuken. Zo laten wij een aantal van onze collega’s en klanten aan het woord. Hoe ervaren de leden van Team Bothof hun werk in de vertaalwereld en hoe hebben zij deze zien veranderen? Waarom vertrouwen een aantal van onze klanten soms al al decennialang hun vertaalwerk toe aan Bothof?

Bothof heeft in de afgelopen 50 jaar heel wat zien veranderen. Waar vertalers vroeger nog op typemachines vertalingen maakten, wordt er nu geavanceerde vertaalsoftware gebruikt en vrijwel uitsluitend met computers gewerkt. Door de opkomst van AI en machine learning is de vertaalwereld ook nu continu in beweging.

Maar veel is ook gelijk gebleven: we zijn nog steeds gevestigd in Nijmegen, en de kwaliteit van onze vertalingen en dienstverlening is nog steeds onze allerhoogste prioriteit.

Wij proosten op ons 50-jarig bestaan en we maken ons op voor de volgende 50! Proost u met ons mee?

Volg ons op LinkedIn of like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van ons jubileumjaar.

Deel dit bericht, kies je platform!