Vertalen

Bij veel bedrijven is het vertalen van teksten meestal een van de laatste stappen in het bedrijfsproces. Vaak is er dan nog maar weinig tijd beschikbaar. U zult dan snel moeten schakelen om het project op tijd af te kunnen ronden. Gelukkig staat Vertaalbureau Bothof voor u klaar en leveren wij snel vertalingen van hoge kwaliteit.

Vertaalbureau Bothof: uw vertaalpartner

Bij Vertaalbureau Bothof denken we niet productgericht, maar klantgericht. Zo hanteren we geen vaste levertermijn, maar zorgen we ervoor dat u de vertalingen ontvangt op het moment dat u ze nodig heeft. Ook als het gaat om complexe teksten of grote projecten waarbij naar veel verschillende talen moet worden vertaald.

Wij stemmen onze dienstverlening af op uw wensen. U heeft daarom bij Vertaalbureau Bothof een vaste contactpersoon, die graag met u meedenkt over de beste oplossing voor uw situatie. Uw contactpersoon streeft ernaar om uw organisatie en bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te leren kennen. Op die manier bieden wij u optimale ondersteuning.

Vertalingen op maat

Vertalen is vakwerk en elke vertaling is uniek. Het onderwerp en de lengte van de tekst, de gewenste levertijd, de talencombinatie, de complexiteit van de tekst… Al deze factoren spelen een rol. U ontvangt van ons daarom altijd een offerte op maat voor uw opdracht. Deze ontvangt u doorgaans binnen enkele uren na het indienen van uw aanvraag.

Waarom zou u uw teksten door Vertaalbureau Bothof laten vertalen?

Bij Vertaalbureau Bothof staat een hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening voorop. We maken heldere afspraken en kunnen flexibel en snel leveren. U staat als klant bij ons centraal en we maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Meer over onze dienstverlening kunt u op onze Over ons-pagina lezen.

Uw vertaalwerk is bij ons altijd in goede handen. We werken met een internationale pool van meer dan 3000 vertalers. Vrijwel dagelijks komen hier nieuwe vertalers bij. Voor alle vertalers van Vertaalbureau Bothof geldt:

  • Onze vertalers hebben met succes een taalkundige opleiding afgerond;
  • Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal;
  • Wij selecteren waar mogelijk vertalers die beschikken over ervaring in andere vakgebieden of die vakopleidingen hebben gedaan;
  • Een vertaler kan pas aan de slag voor Vertaalbureau Bothof na een goedgekeurde proefvertaling;
  • Alle vertalers hebben een geheimhoudingsverklaring (Non-Disclosure Agreement of NDA) ondertekend.

Wij selecteren altijd de meest geschikte vertaler voor uw opdracht. Met andere woorden: een vertaler wiens moedertaal de doeltaal van uw opdracht is en die verstand heeft van uw vakgebied. Voor meer informatie over onze vertalingen en onze werkwijze in verschillende vakgebieden kunt u kijken op de volgende pagina’s:


Wilt u meer weten over de vertaaldiensten van Vertaalbureau Bothof? Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte

Als u het formulier op deze pagina invult, sturen wij u binnen twee uur een offerte op maat. Als u na 17:00 uur een offerte aanvraagt, ontvangt u deze zo snel mogelijk op de volgende werkdag.