Schrijven

Vrijwel iedereen kan schrijven. Dat is een van de redenen dat veel organisaties vaak zelf hun teksten schrijven. Er is immers altijd wel een medewerker te vinden die beter dan gemiddeld schrijft. En diegene produceert vaak best aardige teksten. Toch is het schrijven van echt goede teksten niet zo eenvoudig. Dat merkt u direct wanneer u met een professionele tekstschrijver in zee gaat.

De voordelen van professionele schrijvers

Een professionele schrijver zet uw boodschap om in een effectieve tekst. Ter voorbereiding verdiept hij zich in uw product of dienst, in uw doelgroep en in het imago en de uitstraling van uw organisatie. Met een tekstschrijver van Vertaalbureau Bothof bent u verzekerd van:

  • Correcte grammatica en foutloze spelling
  • Consistente, duidelijke teksten
  • Afstemming op doelgroep en huisstijl
  • Snelle levering

Copywriting, technical writing, SEO …

Onze copywriters schrijven wervende teksten voor al uw marketing- en salesdoeleinden, zoals websites, brochures en jaarverslagen. Voor meer informatie gaat u naar Copywriting.

Onze technical writers zijn gespecialiseerd in het schrijven van glasheldere gebruikersdocumentatie, zoals online-helpteksten voor softwareapplicaties, gebruiksaanwijzingen bij elektronische apparatuur en trainingsmateriaal voor e-learningtoepassingen. Voor meer informatie gaat u naar Technical writing.

De teksten van onze SEO-schrijvers zorgen ervoor dat uw corporate website beter gevonden wordt in Google. Ook het optimaliseren van bestaande websites voor Google behoort tot de mogelijkheden.

Het voordeel van Vertaalbureau Bothof

Dankzij ons uitgebreide netwerk van tekstschrijvers kunnen wij voor vrijwel ieder vakgebied deskundige schrijvers inzetten. Wilt u teksten in een andere taal dan het Nederlands laten schrijven? Wij beschikken over tekstschrijvers voor uiteenlopende talen. Ook de combinatie schrijven-vertalen kan interessant zijn. Door het schrijven en vertalen te combineren, kunnen wij u gunstige tarieven bieden.

Wilt u meer weten over de schrijfdiensten van Vertaalbureau Bothof? Neem contact op met een van onze accountmanagers voor meer informatie.

Offerte aanvragen

De Voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Technical, copywriting of SEO
  • > Combineer vertalen en schrijven
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!