Agrarisch vertalen

Vertaalbureau Bothof heeft gespecialiseerde vertalers voor alle agrarische vakgebieden. Van verpakkingsteksten voor zuivelproducten tot handleidingen voor automatische voedersystemen: wij vertalen het van alle talen, naar alle talen.

De specialist voor uw agrarische vertaling

De ene agrarische tekst is de andere niet. Een zaai-instructie voor groentezaad vraagt om een andere aanpak bij het vertalen dan het onderhoudshandboek van een combine. Wilt u zeker weten dat u een uitstekende agrarische vertaling met de juiste terminologie ontvangt? Wij selecteren altijd de meest geschikte vertaler voor uw tekst. Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Nog belangrijker: zij kennen het jargon en de veelgebruikte termen van uw specifieke vakgebied. Uw tekst is bij ons in goede handen.

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit is geen loze term bij Vertaalbureau Bothof. U ervaart de kwaliteit in alles wat wij doen. Niet alleen in onze vertalingen. Ook onze service voldoet aan de hoogste eisen: snel, efficiënt en transparant. Bij ons komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Vertaalbureau Bothof heeft twee kwaliteitscertificaten: ISO 9001 en ISO 17100.

Maar het beste bewijs van onze kwaliteit is misschien wel de grote loyaliteit van onze klanten in de agrarische sector. Zo behoren bekende namen als De Heus en Agrifirm al vele jaren tot onze klantenkring. In veel gevallen gaat onze dienstverlening verder dan het uitsluitend vertalen van agrarische teksten. Van het vertalen van jaarverslagen tot het reviseren van juridische documenten: bij Vertaalbureau Bothof zijn bedrijven in de agrarische sector aan het juiste adres.

Ervaar ook de service en kwaliteit van de vertalingen van Vertaalbureau Bothof en vraag nu een offerte aan.

Flexibel en snel

Heeft uw opdracht grote spoed? Wilt u een tekst naar meerdere talen tegelijk laten vertalen? Gaat het om een agrarische vertaling over een zeer specialistisch onderwerp? Bij Vertaalbureau Bothof schrikken we er niet van. Binnen enkele uren hebt u onze maatwerkofferte op uw bureau – of sneller als u dat wenst.

Overigens: in het geval van spoed, kunt u het beste rechtstreeks bellen met een van onze accountmanagers op telefoonnummer 024 – 323 14 65.

Offerte aanvragen

Relevante casestudies

Technische teksten in legio talen en bestandsformaten. Casestudy Flamco

Flamco: introductie Flamco, onderdeel van Aalberts Industries nv, houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor HVAC-installaties: toepassingen op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling. Naast het [...]

DTP en (copy)vertalingen: goed en snel. Casestudy De Heus

De Heus is een internationale onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van hoogwaardige diervoeders. Het familiebedrijf is opgericht in 1911 en is van een klein regionaal bedrijf uitgegroeid [...]