Agrifirm is een coöperatie van boeren en tuinders die haar leden waarde wil bieden door de gezamenlijke inkoop van producten en door te investeren in kennis en innovatie en deze beschikbaar te stellen aan haar leden.

Agrifirm, met zo’n 17.000 leden en 3.400 medewerkers, heeft haar hoofdkantoor in Apeldoorn. De coöperatie is wereldwijd actief en heeft onder andere dochterondernemingen in België, Frankrijk, Spanje, Roemenië, Hongarije, Polen, Oekraïne en China.

Veel verschillende soorten vertaalwerk

Als internationaal actieve organisatie heeft Agrifirm vertalingen nodig voor veel verschillende soorten teksten, zoals persberichten die bijvoorbeeld naar het Engels moeten worden vertaald. De vaak strakke deadlines vragen om een flexibele vertaalpartner die snel kan schakelen. Daarnaast moeten documenten zoals het financiële jaarverslag, het maatschappelijke jaarverslag en het halfjaarlijkse personeelsmagazine A-Magazine worden vertaald en zijn er ook af en toe vertalingen nodig van teksten zoals richtlijnen, voorwaarden, etc. Daarvoor zijn vertalers met een bepaalde expertise nodig, bijvoorbeeld op juridisch of financieel gebied.

Kennismaken?

Allround vertaalpartner

Agrifirm zocht dan ook een flexibele vertaalpartner bij wie al deze agrarische, financiële, juridische en commerciële teksten in goede handen zouden zijn. In Vertaalbureau Bothof heeft Agrifirm deze allround vertaalpartner gevonden.

Alle soorten bestanden

Vertaalbureau Bothof kan alle soorten bestanden aan. Voor Agrifirm is het vooral heel handig dat ze bij Bothof gewoon .idml-bestanden kunnen aanleveren wanneer ze een InDesign-document willen laten vertalen. Voorheen moesten InDesign-bestanden eerst worden geëxporteerd, dan geconverteerd naar Word, dan vertaald, vervolgens weer terug geconverteerd naar InDesign, om daarna weer in het programma te worden geïmporteerd.

Bij elke stap bestond het risico om fouten te maken. Bovendien was het een tijdrovend proces. Dankzij de geavanceerde vertaalsoftware van Vertaalbureau Bothof kan nu direct in het .idml-bestand worden gewerkt. En dat levert belangrijke voordelen op: het scheelt tijd, wat de deadline ten goede komt, en neemt het risico op opmaakfouten voor een groot deel weg. De vertaalde en gecontroleerde documenten zijn direct drukklaar. Voor Agrifirm een enorm pluspunt.

Offerte aanvragen