Financieel vertalen

Niet iedere vertaler is in staat om goede economische of financiële vertalingen af te leveren. De financiële wereld is namelijk een vakgebied met een geheel eigen terminologie. Er worden niet alleen veel vakspecifieke Engelse en Amerikaanse termen gebruikt, maar ook afkortingen, uitdrukkingen en ander idioom. Het is dan ook goed om te weten dat Vertaalbureau Bothof voor het financieel vertalen van uw tekst gebruikmaakt van gespecialiseerde financieel vertalers.

Vertaalbureau Bothof: expert in het financieel vertalen van uw tekst

Debiteur of crediteur? Activa of passiva? Bull of bear, put of call? U hoeft de financieel vertalers van Vertaalbureau Bothof niets uit te leggen. Zij leveren correcte en nauwkeurige financiële vertalingen. Onze financieel vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende financiële vakgebieden en hebben vaak een relevante opleiding gevolgd, naast hun vertaalopleiding. Bovendien maakt Vertaalbureau Bothof bij het financieel vertalen van uw tekst gebruik van ervaren financiële revisors zodat uw teksten nauwkeurig worden gecontroleerd.

Lees ook ons blog over het vertalen van een jaarverslag!

Financiële vertalingen van hoge kwaliteit

Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken: de kwaliteitsbewaking van Vertaalbureau Bothof is ISO-gecertificeerd. Onze vertaalprocedures voldoen aan de ISO 9001- en ISO 17100-normen. ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, en ISO 17100 de internationale norm voor vertaaldiensten met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, projectbeheer, contractueel kader en dienstverlening.

Daarnaast maakt financieel vertaalbureau Bothof gebruik van de laatste technologieën op het gebied van terminologiebeheer en vertaalgeheugens. Dit betekent niet alleen dat uw financiële vertalingen en bijbehorend financieel jargon consistent wordt toegepast, maar ook dat u geld bespaart bij een blijvende samenwerking met Vertaalbureau Bothof. Reeds vertaalde stukken tekst hoeven immers niet nogmaals vertaald te worden.

Ontvang snel en flexibel uw financiële vertalingen

In principe ontvangt u voor iedere vertaalopdracht een maatwerkofferte, doorgaans al binnen twee uur nadat wij de aanvraag hebben ontvangen. Wanneer wij regelmatig vertaalwerk voor u doen, is het ook mogelijk om een aantrekkelijke raamovereenkomst af te sluiten. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat uw opdracht op tijd wordt geleverd – ook als het gaat om een vertaling naar meerdere talen tegelijk.

Strikt vertrouwelijk!

Uiteraard garanderen wij strikte vertrouwelijkheid bij het financieel vertalen van uw teksten. Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Het is ook mogelijk om te werken met een door u opgestelde geheimhoudingsverklaring.

Offerte aanvragen

De voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Native speaker vertalers
  • > Alle talen, alle vakgebieden
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!

Blog

jaarverslag vertalen vertaalbureau bothof