Marketing vertalen

Bij het vertalen van marketingteksten zijn de toon en de stijl minstens zo belangrijk als de feitelijke inhoud. Wij laten deze dan ook vertalen door gespecialiseerde vertalers. Vertalers met verstand van marketing, die uw tekst omzetten naar een soepel leesbare vertaling met dezelfde wervende kracht als het origineel.

Marketingvertaling: meer dan vertalen

Bij internationale marketing en communicatie komt het aan op de nuances. Een commerciële uiting die succesvol is in het ene land, kan in het andere land volkomen averechts werken. De marketingvertalers van Vertaalbureau Bothof hebben niet alleen een vlotte pen, maar ook een scherp oog voor de culturele en maatschappelijke aspecten van uw marketingboodschap. Wij geven u desgewenst graag advies over uw internationale marketinguitingen.

Uw website laten vertalen

Voor veel bedrijven is de website een belangrijk marketinginstrument, met name wanneer er zaken worden gedaan over de grens. Om informatie over uw bedrijf en producten ook beschikbaar te maken voor buitenlandse klanten, kunt u uw website laten vertalen. Vertaalbureau Bothof heeft al vele websites vertaald, en weet precies wat er nodig is om een website – met welk CMS dan ook – effectief te vertalen. Meer informatie vindt u in ons blog Uw website laten vertalen – bereik meer mensen!

Copyvertaling

Voor de vertaling van uw marketingteksten bieden wij een interessante optie: de copyvertaling. Dit is een marketingvertaling waarbij uw tekst eerst door een marketingvertaler wordt vertaald. Vervolgens wordt de vertaling nabewerkt door een copywriter. Het resultaat is een zeer natuurlijke, prettig leesbare tekst die aanvoelt alsof hij direct in de doeltaal is geschreven. Maar dan wel met alle commerciële kracht van de oorspronkelijke tekst.

Wij halen uw deadline

In reclame en PR zijn de deadlines meestal kort. Bij Vertaalbureau Bothof weet u zeker dat u de vertalingen op tijd in huis hebt. Binnen enkele uren na uw aanvraag ontvangt u onze maatwerkofferte. Heeft uw marketingvertaling grote spoed? Vermeld dit bij uw aanvraag. Wij zorgen voor een passende oplossing. Zo nodig werken wij dag en nacht door aan de vertaling van uw teksten.

Strikt vertrouwelijk!

Bij elk vertaalproject werken we onder geheimhouding. Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend en zijn zich ervan bewust dat uw stukken vertrouwelijk zijn. Wilt u daar extra zeker van zijn, dan tekenen we met alle plezier een door u opgestelde geheimhoudingsverklaring.

Offerte aanvragen

De voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Native speaker vertalers
  • > Alle talen, alle vakgebieden
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!