Copywriting

Door wie laat u uw marketing- en salesteksten schrijven? In veel organisaties worden de teksten voor websites, brochures en andere commerciële uitingen geschreven door een productspecialist of een accountmanager. Toch ziet u direct het verschil als u hiervoor een professionele copywriter inzet.

De beroepsverleiders van Vertaalbureau Bothof

Copywriting is een vak. De copywriters van Vertaalbureau Bothof verstaan dat vak. Zij weten uw doelgroep in beweging te brengen. Zij schrijven aantrekkelijke, prettig leesbare teksten die goed aansluiten op de belevingswereld van de lezers. De voordelen van uw product of dienst worden helder onder de aandacht gebracht. Een duidelijke call to action zorgt ervoor dat de tekst ook daadwerkelijk effect heeft.

Copywriting: het begint met vragen stellen

Voordat onze copywriter begint met schrijven, gaat hij of zij het gesprek met u aan in een uitgebreide briefing. Wat maakt uw organisatie bijzonder? En wat zijn de USP’s (unique selling points) van uw product of dienst? Waar loopt uw doelgroep warm voor? Welke stijl en tone of voice hebben uw voorkeur? Door middel van dit briefinggesprek krijgt de copywriter antwoord op deze en andere vragen.

Uw boodschap in het zonnetje

Na de briefing kan het schrijven beginnen. Het schrijfproces verloopt in twee stappen (tenzij anders met u is afgesproken). Onze copywriter schrijft aan de hand van de briefing een eerste versie van de tekst. Deze wordt ter beoordeling aan u voorgelegd. Aan de hand van uw feedback op de tekst zal de copywriter een tweede versie schrijven. Tot slot wordt de tekst gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd door een van onze revisoren.

Het resultaat? Een wervende, soepel lopende tekst die volledig is toegesneden op uw doelgroep en die een goed, positief beeld geeft van uw organisatie en uw product of dienst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over copywriting en de andere schrijfdiensten van Vertaalbureau Bothof? Neem contact op met een van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer.

Offerte aanvragen

De Voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Technical, copywriting of SEO
  • > Combineer vertalen en schrijven
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!