Werken bij Vertaalbureau Bothof

Vertaalbureau Bothof is een van de oudste vertaalbureaus van Nederland. We bestaan namelijk al langer dan 50 jaar! Vanuit ons kantoor aan het welbekende Keizer Karelplein in de oudste stad van Nederland levert ons team dagelijks de beste internationale communicatie voor organisaties uit vrijwel elke branche.

Wie zijn wij?

Vertaalbureau Bothof levert vertalingen voor verschillende, boeiende organisaties. Van machinefabrikanten tot advocatenkantoren, van medische onderzoeksinstituten tot webshops en marketingbureaus, ons team zorgt voor de beste vertalingen en dito service.

Bothof bestaat voornamelijk uit account- en projectmanagers. Dit team vertegenwoordigt Bothof en is dé schakel tussen onze klanten en ons netwerk van duizenden freelance vertalers. Met veel van deze klanten en vertalers werkt Bothof al tientallen jaren samen.

Wat bieden wij als werkgever?

We houden van persoonlijk contact en een uitstekende relatie met onze klanten en onze vertalers, maar natuurlijk ook met en tussen alle medewerkers. Door persoonlijk contact zorgen we voor een gezellige, informele werkomgeving, waarbij iedereen welkom is en we elkaar graag helpen.

Daarnaast is Vertaalbureau Bothof op een mooie locatie gevestigd. Ons kantoor zit aan het Keizer Karelplein, dus op loopafstand van het centraal station en de binnenstad van Nijmegen. We gaan daarom ook vaak in onze pauze een rondje wandelen door de stad! Verder hebben we:

  • Een marktconform salaris met pensioenopbouw;
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 5 bij te kopen;
  • Doorgroeimogelijkheden en toegang tot onze Academy, zodat jij je persoonlijk en professioneel verder ontwikkelt.

Academy

Professionele en persoonlijke groei vinden we belangrijk. Daarom hebben we onze eigen Academy waar werknemers cursussen en trainingen kunnen volgen. Wij stimuleren iedereen graag om vaardigheden te verbeteren en om meer te leren van de wereld van taal en technologie.

Vertaalbureau Bothof heeft altijd geïnvesteerd in innovatie en technologie. Natuurlijk investeren we ook in onze mensen. Door onze Academy blijft jouw kennis actueel en krijg je de mogelijkheid je verder ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Wij zijn op zoek naar: