Ben jij een sociaal persoon en krijg je energie wanneer je mensen kan adviseren en helpen? Ben jij iemand die bij uitdagingen het liefst win-winsituaties creëert? En steek je zelf graag op een gestructureerde manier de handen uit de mouwen? Dan is Vertaalbureau Bothof op zoek naar jou.

Ons team is op zoek naar een:

Relatiemanager / Commercieel Projectmanager

Vacature delen:

Als Relatiemanager / Commercieel Projectmanager ben jij de stem en het gezicht van Vertaalbureau Bothof voor bestaande klanten en organisaties die (nog) geen klant van ons zijn. Adviseren en creatief meedenken zijn daarbij enorm belangrijk.

Vertalen is namelijk niet alleen het omzetten van woordjes van de ene naar de andere taal, maar voor de internationaal georiënteerde klanten van Bothof een belangrijk onderdeel van hun business en groei. Maatwerk en uitstekende service zijn daarbij key.

Wat doe je als Relatiemanager / Commercieel Projectmanager bij Vertaalbureau Bothof?

Een Relatie- en Projectmanager bij Vertaalbureau Bothof is zowel een klantenwerver als relatiebeheerder. Jij bent dé expert op het gebied van vertaalprojecten en daarmee de schakel tussen de (internationale) ambities van je relaties en de meertalige uitwerking hiervan.

In samenwerking met je Projectmanager-collega’s streef je telkens naar de optimalisering van vertaalprocessen en het aansluiten van de werkwijze van Bothof op die van de klant. Je begeleidt je contactpersonen in het proces om hun internationale communicatie te verbeteren. Je brengt continu de (vaak veranderende) vraag in kaart en weet adequate oplossingen voor te stellen.

Daarnaast neem je het initiatief om bestaande klanten op een gestroomlijnde manier te ondersteunen en relaties verder uit te bouwen. In samenwerking met je collega’s van de marketingafdeling genereer je (warme) leads en draag je bij aan een optimale samenkomst van marketing- en salesinitiatieven.

De dienstverlening van Vertaalbureau Bothof sluit aan bij een groot aantal sectoren: van metaalbewerkingsfabrieken tot marketingbureaus, van grote agrarische machinebouwers tot hippe startups.. Je krijgt daardoor veel vrijheid om je in één of meerdere sectoren te verdiepen.

Wanneer ben jij de Relatie- en Projectmanager die bij Vertaalbureau Bothof past?

 • Je bent commercieel en proactief ingesteld
 • Je communiceert en adviseert als een pro (of gaat dit leren) en je bent een sociaal mens
 • Je uitgangspunt is altijd om jouw leads, klanten en collega’s een glimlach te bezorgen en écht verder te helpen
 • Je houdt van een plan en structuur om je dag mee vorm te geven
 • Je hebt een rijbewijs B; met de Bothof BMW ga je namelijk geregeld op bezoek bij jouw contactpersonen
 • Je bent woonachtig in regio Nijmegen
 • Je hebt (g)een diploma – we hebben geen opleidingseis voor deze functie en vinden het belangrijker dat jij je thuis voelt in de functieomschrijving en onze organisatie.

Wat hebben wij voor jou in de aanbieding?

 • Jonge en gezellige collega’s
 • Veel afwisseling en vrijheid
 • Een werkplek aan het Keizer Karelplein in Nijmegen
 • Leer- en ontwikkelingsmogelijkheden via onze Academy
 • Een salaris, een pensioenregeling en 25 vrije dagen

Procedure?

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer direct met CV en motivatie via onze website. Heb je nog vragen? Jules van Bergen, Company Manager, beantwoordt ze graag. Je kunt hem telefonisch bereiken op 024 – 323 14 65.

Tot slot, nog even over ons

Vertaalbureau Bothof is een professioneel en ambitieus bedrijf dat al meer dan 45 jaar vertaal-, tolk- en schrijfdiensten levert aan toonaangevende bedrijven uit de hele wereld. Daarmee speelt Vertaalbureau Bothof een cruciale rol bij de realisatie van technische documenten, juridische dossiers, financiële (jaar)verslagen, medische gebruiksaanwijzingen, creatieve brochures, websites en meer. Daarnaast hebben wij een doorslaggevende functie bij de realisatie van buitenlands succes van internationale bedrijven.

Door onze jarenlange ervaring en expertise met diverse industrieën (niet voor niets is onze slogan ‘’Alle talen, alle vakgebieden’’) is Bothof een bekende naam en een toonaangevend leverancier van meertalige communicatie op het hoogste niveau.

Enthousiast?

Reageer direct op deze vacature!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.