Bouw/civiel

De technische vertalers van Vertaalbureau Bothof zijn bekend met vrijwel alle soorten documentatie die worden gehanteerd in de bouw en civiele technieken: bouwvoorschriften, ontwerpdocumenten, veiligheidsinstructies voor de bouwlocatie, milieueffectrapportages enz. Dankzij vakinhoudelijke ervaring en aanvullende opleidingen zijn onze vertalers uitstekend op de hoogte van de technische terminologie en de documentatie-eisen die voor uw vakgebied gelden.

Betrouwbaar en nauwkeurig

Wanneer u het vertalen van documenten uitbesteedt aan een vertaalpartner, wilt u zeker weten dat u betrouwbare vertalingen ontvangt. Een onjuiste vertaling kan immers grote gevolgen hebben.

Vertaalbureau Bothof is van oudsher gespecialiseerd in technische vertalingen en weet hoe belangrijk een grondige kwaliteitscontrole is voor haar klanten. Om die reden hebben wij onze dienstverlening dubbel laten certificeren: Vertaalbureau Bothof is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 17100.

Wat betekent dit in de praktijk voor u? Allereerst weet u zeker dat de vertaalde tekst grondig wordt gecontroleerd door een revisor met verstand van uw vakgebied. Bovendien hebt u de garantie dat de inrichting van onze organisatie voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van vertaalbureaus. Met andere woorden: u mag rekenen op doordachte vertaalprocedures, deskundige vertalers en de inzet van geavanceerde ondersteunende software. Tot slot biedt de ISO-certificering zekerheid over de kwaliteitsbewaking bij Vertaalbureau Bothof.

Ervaring in het vakgebied

Wij streven altijd naar langdurige zakelijke relaties. Hoe beter wij een organisatie kennen, hoe beter wij onze dienstverlening kunnen aanpassen op de specifieke eisen en wensen van die organisatie. Deze aanpak is niet zonder succes gebleven: Vertaalbureau Bothof is de vertaalpartner van veel grote Nederlandse ondernemingen in de bouw en de civiele sector.

Offerte aanvragen