Ondernemingsrecht

In juridische teksten draait het om de kleine lettertjes. Wanneer u internationaal actief bent met uw onderneming, zijn die kleine lettertjes maar al te vaak in een andere taal geschreven. Hoe zorgt u ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent met uw internationale partners?

Vertaalbureau Bothof: uw vertaalpartner

Vertaalbureau Bothof werkt met juridisch vertalers die thuis zijn in ondernemingsrecht. Zij hebben werkervaring opgedaan als bedrijfsjurist of hebben zich door middel van opleiding en training gespecialiseerd. Dankzij ons grote internationale netwerk van vertalers kunnen wij voor vrijwel alle talencombinaties ervaren juridisch vertalers inzetten.

Zekerheid over internationale overeenkomsten

Wanneer u uw bedrijfsjuridische teksten laat vertalen door Vertaalbureau Bothof, weet u zeker dat u correcte vertalingen ontvangt. Ook als het gaat om ingewikkelde juridische documenten.

Hier ziet u een paar voorbeelden van documenten die wij vertalen:

  • Leveringscontracten
  • Oprichtingsstatuten van een bv
  • Algemene voorwaarden
  • Due Dilligence-rapporten
  • Strategische plannen

Wilt u meer weten over de bedrijfsjuridische vertalingen van Vertaalbureau Bothof? Neem contact op met een van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer over deze en andere diensten van Vertaalbureau Bothof.

Offerte aanvragen