Veeteelt

Duurzaamheid, dierenwelzijn, voedselveiligheid… Dit zijn nog een maar een paar van de onderwerpen die een grote rol spelen in de internationale veeteelt. De Nederlandse veeteeltsector ontwikkelt hiervoor innovatieve, hightech oplossingen, zoals biogasinstallaties, geautomatiseerde melk- en voedersystemen en nieuwe concepten als rondeelstallen en agroparken.

De boer van de toekomst is er al

De moderne boer wordt steeds meer de manager van de boerderij. Maar dan wel een manager die werkt met de meest geavanceerde technologieën. De innovaties zorgen ervoor dat de Nederlandse veeteelt internationaal hoog staat aangeschreven. Nederland is dan ook een van de grootste exporteurs van veeteeltproducten als vlees, vis en eieren. Maar ook voor Nederlandse technologie, fokprogramma’s en methodes voor genetische verbetering bestaat overal ter wereld grote belangstelling.

De beste vertalingen van uw documenten

Zowel op Europees als internationaal niveau geldt strenge wet- en regelgeving voor de veeteelt. De internationale handel en export in dieren en dierlijke producten gaat dan ook vergezeld van grote hoeveelheden documentatie, zoals vaccinatiepapieren, exportvergunningen en gezondheidscertificaten.

Vertaalbureau Bothof is uw ideale partner voor het vertalen van al deze documentatie. Onze vertalers hebben veel ervaring met het vertalen van officiële documenten voor de veeteelt. Ook zeer technische teksten vertalen wij voor u van en naar elke denkbare taal.

Ook commerciële teksten

Daarnaast vertalen wij ook uw marketingteksten, zoals websites, brochures en informatiebladen. Hiervoor zetten wij gespecialiseerde vertalers in. Zij hebben een grondige kennis van de veeteeltsector en haar technieken en methoden. Deze vertalers zorgen ervoor dat uw teksten na vertaling dezelfde wervende en commerciële kracht hebben als het origineel.

Offerte aanvragen

De voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Native speaker vertalers
  • > Alle talen, alle vakgebieden
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!