Milieu

Duurzame agrarische producten worden steeds belangrijker voor milieubewuste consumenten. Onderwerpen als afvalpreventie, water- en energiegebruik en verlaging van de CO2-uitstoot staan volop in de aandacht. De wet- en regelgeving op dit gebied wordt voortdurend aangepast en uitgebreid, niet alleen in Nederland en Europa, maar vrijwel overal ter wereld.

Milieu-innovaties in de agrarische sector

De agrarische sector verricht zelf ook grote inspanningen op het gebied van het milieu. Zo produceren veel agrarische bedrijven zelf de energie die zij nodig hebben door middel van warmtekrachtkoppeling, windenergie of co-vergisting. Deze methodes zijn zo succesvol dat veel bedrijven inmiddels netto energie produceren in plaats van verbruiken. Ook de belasting van het milieu met gewasbeschermingsmiddelen is in de afgelopen jaren met meer dan 80% verminderd. De uitspoeling van fosfaat, stikstoffen en mest naar het grondwater wordt steeds verder teruggedrongen.

Strenge internationale regels

De internationale handel in landbouwproducten en –technologieën is onderworpen aan strenge milieuregels en -voorschriften. Het is dan ook van groot belang om te kunnen beschikken over alle vereiste documentatie. Vertaalbureau Bothof zorgt ervoor dat u over perfecte vertalingen beschikt van exportdocumenten, milieuverklaringen en alle andere relevante documenten.

Vertalers met praktijkervaring

Bent u internationaal actief met milieugerelateerde producten of technologieën voor de agrarische sector? Vertaalbureau Bothof beschikt over de beste vertalers voor dit vakgebied. Zij hebben niet alleen een taalgerelateerde opleiding afgerond, maar doorgaans ook werkervaring opgedaan in de agrarische of chemische sector. Met deze kennis realiseren zij de beste vertalingen, ook van de meest technische documenten. Van en naar elke taal. Vertaalbureau Bothof levert u de best mogelijke vertalingen.

Offerte aanvragen

De voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Native speaker vertalers
  • > Alle talen, alle vakgebieden
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!