Land- en tuinbouw

Nederland is de tweede exporteur wereldwijd op het gebied van land- en tuinbouw. Deze sector exporteert groenten, fruit en bloemen, maar ook uiterst geavanceerde technologieën, zoals genomics, energiebesparende systemen en installaties voor CO2-reductie.

Een internationale sector

Dit maakt de land- en tuinbouw tot een internationale sector bij uitstek. Een sector ook waar heldere communicatie een absolute must is. Want u krijgt te maken met communicatie op allerlei verschillende gebieden: onder meer schriftelijke communicatie met uw handelspartners over de grens, marketinginformatie voor buitenlandse markten en administratieve communicatie met import-exportautoriteiten.

In een dergelijke omgeving is het goed om te weten dat er een vertaalbureau is dat u begrijpt en uw boodschap op de juiste manier kan vertalen.

Wij vertalen al uw agrarische documenten

Vertaalbureau Bothof heeft uitgebreide ervaring met het vertalen van teksten voor de land- en tuinbouw. Wij vertalen veel agrarische vakliteratuur, zoals onderzoeksrapporten, vakbladen en congresverslagen. Daarnaast hebben wij vertalers die zijn gespecialiseerd in marketingteksten, zoals brochures, websites en andere commerciële uitingen. Hetzelfde geldt voor formele documenten als exportpapieren, handelscontracten en leveringsovereenkomsten.

Vertalers met verstand van zaken

Onze vertalers zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de land- en tuinbouw. Zij hebben doorgaans – naast een taalkundige opleiding –een achtergrond in de agrarische sector, waardoor zij beschikken over diepgaande kennis van de terminologie en de technieken die in uw vakgebied worden gebruikt.

Hierdoor leveren wij altijd vertalingen van hoge kwaliteit die voldoen aan al uw eisen. Of het nu gaat om een exportbrief voor pootaardappelen, etiketten voor de verpakking van zaaigoed of een gecompliceerde handleiding voor een geautomatiseerd bewaar- en koelsysteem.

Offerte aanvragen

De voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Native speaker vertalers
  • > Alle talen, alle vakgebieden
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!