Engineering

Nederland behoort internationaal tot de koplopers als het gaat om het uitvinden en implementeren van nieuwe technieken voor de land- en tuinbouw, zoals stalmanagementsystemen, melkrobots en navigatiesystemen voor de akkerbouw.

De hightechboerderij

Een goed voorbeeld van deze innovaties is het gebruik van zeer nauwkeurige GPS-techniek voor precisielandbouw. Het is nu mogelijk om op de centimeter nauwkeurig te zaaien, te bemesten en te oogsten. Een andere ontwikkeling is de verregaande automatisering van stallen: de dieren worden automatisch gevoerd met de juiste afgemeten hoeveelheid voer per dier. Koeien worden gemolken door een melkrobot, op het moment dat zij dat zelf willen. De robot controleert de melk tijdens het melken op kwaliteit en de aanwezigheid van ziektekiemen. Ook de reiniging van de stal en de afvoer van mest gebeurt machinaal en wordt geregeld door de computer.

Deze moderne apparatuur en software zorgen voor hogere efficiency, verbeterde opbrengsten en meer duurzaamheid. Voor de installatie, het onderhoud en het gebruik is uitgebreide documentatie vereist: van montagehandleidingen en gebruiksinstructies tot veiligheidsbladen, online-helpteksten en milieurapporten.

De beste vertalers voor technische teksten

Voor de vertaling van deze complexe technische teksten hebt u een vertaalbureau nodig met verstand van zaken. Vertaalbureau Bothof heeft zeer veel ervaring met het vertalen van technische teksten voor de agrarische sector, zoals handleidingen voor landbouwmachines en helpteksten voor de besturingssoftware van geautomatiseerde systemen. Wij hanteren strenge eisen bij de selectie van onze vertalers. Zij hebben niet alleen affiniteit en ervaring met de agrarische sector, maar beschikken ook over grondige kennis op het gebied van techniek en automatisering.

Offerte aanvragen

De voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Native speaker vertalers
  • > Alle talen, alle vakgebieden
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!