Missie en visie

Visie: professioneel vertalen

Vertaalbureau Bothof is een van de oudste professionele vertaalbureaus in Nederland. Snelheid, helderheid, deskundigheid en gemak voor onze klanten. Dat stond ons voor ogen bij de oprichting in 1972 en is nog steeds onze focus, elke dag weer.

Vanuit die visie hebben wij in de loop der jaren actief bijgedragen aan het verbeteren van de kwaliteitsnormen voor vertaalbureaus. Vertaalbureau Bothof stond aan de wieg van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN). Vanuit de VViN is ook het initiatief genomen voor de Europese vereniging voor vertaalbureaus, de European Union of Associations of Translation Companies (EUATC).

Prioriteit aan kwaliteit

Hoe weet u als klant zeker dat uw vertaalbureau voldoet aan uw eisen op het gebied van kwaliteit? In reactie op deze terugkerende vraag heeft Vertaalbureau Bothof als een van de eerste bureaus in Nederland een ISO-certificering behaald. Onze kwaliteitsprocedures voldoen aan de strenge eisen van ISO 9001. Daarnaast zijn onze vertaalprocedures gecertificeerd volgens ISO 17100, de internationale norm voor vertaaldiensten.

Wat betekenen deze certificeringen voor u? U weet bijvoorbeeld zeker dat elke tekst vóór levering wordt gecontroleerd door een van onze professionele revisoren. Bovendien kunt u vertrouwen op een heldere klachtenprocedure, mocht u niet tevreden zijn. Ons kwaliteitssysteem wordt jaarlijks onderworpen aan een externe, onafhankelijke audit.

Breed pakket aanvullende diensten

Onze dienstverlening houdt niet op bij vertalen en schrijven. Wij willen u optimaal van dienst zijn. Daarom bieden wij onder meer de volgende aanvullende diensten:

  • Grafisch ontwerp en DTP (Desktop Publishing)
  • Proeflezen van drukproeven
  • Videoproductie
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Hebt u behoefte aan aanvullende dienstverlening die hier niet wordt genoemd? Laat het weten aan uw accountmanager bij Vertaalbureau Bothof. Wij stellen alles in het werk om u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen.