Vertalen

Bij veel bedrijven is het vertalen van teksten doorgaans een van de laatste stappen in het bedrijfsproces. Vaak is er dan nog maar weinig tijd beschikbaar. Hoe zorgt u ervoor dat u op tijd beschikt over vertalingen van de vereiste kwaliteit?

Vertaalbureau Bothof: uw vertaalpartner

Bij Vertaalbureau Bothof denken we niet productgericht, maar klantgericht. Hoe kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn? Wij hanteren bijvoorbeeld geen vaste levertermijn, maar we zorgen ervoor dat u de vertalingen ontvangt op het moment dat u ze nodig hebt. Ook als het gaat om complexe, gespecialiseerde teksten. Of om een gelijktijdige vertaling naar 25 verschillende talen.

Wij stemmen onze dienstverlening af op uw wensen. U hebt bij Vertaalbureau Bothof een vaste contactpersoon, die graag met u meedenkt over de beste oplossing voor uw situatie. Wij streven ernaar om uw organisatie en bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te leren kennen. Op die manier kunnen wij u optimale ondersteuning bieden.

Vertalingen op maat

Vertalen is vakwerk en elke vertaling is uniek. Het onderwerp en de lengte van de tekst, de gewenste levertijd, de talencombinatie, de complexiteit … Al deze factoren spelen een rol. U ontvangt van ons daarom altijd een offerte op maat voor uw opdracht. Deze ontvangt u doorgaans binnen enkele uren na het indienen van uw aanvraag.

Waarom zou u uw teksten door Vertaalbureau Bothof laten vertalen?

Wij werken met een internationale pool van meer dan 3000 vertalers. Vrijwel dagelijks komen hier nieuwe vertalers bij. Voor alle vertalers van Vertaalbureau Bothof geldt:

  • Een vertaler kan pas aan de slag voor Vertaalbureau Bothof na een goedgekeurde proefvertaling.
  • Onze vertalers hebben met succes een opleiding op HBO-/WO-niveau afgerond. In de meeste gevallen is dit een taalopleiding.
  • Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal.
  • Wij selecteren waar mogelijk vertalers die ook beschikken over ervaring of opleiding in andere vakgebieden.
  • Alle vertalers hebben een geheimhoudingsverklaring (Non-Disclosure Agreement of NDA) ondertekend.

Wij selecteren altijd de meest geschikte vertaler voor uw opdracht. Met andere woorden: een vertaler wiens moedertaal de doeltaal van uw opdracht is en die verstand heeft van uw vakgebied.

Offerte aanvragen

De voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Native speaker vertalers
  • > Alle talen, alle vakgebieden
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!