Voeding

De constante groei van de wereldbevolking vraagt om een duurzamere, maar ook een hogere productie. Tegelijkertijd verlangt de moderne consument betaalbare, gezonde en vooral lekkere voeding. De Nederlandse agrarische sector levert belangrijke bijdragen aan de strijd om deze grote uitdagingen het hoofd te bieden.

Nieuwe methodes voor veilige voeding

Biotechnologie, genomics en engineering bieden innovatieve oplossingen voor de internationale voedingsvraagstukken. Ook binnen de traditionele en biologische landbouw ontstaan nieuwe inzichten over voeding. De productie van voedsel is aan strenge wet- en regelgeving onderworpen, zodat de consument zeker kan zijn van de veiligheid van zijn voeding. Voedselveiligheid is dan ook van het grootste belang voor de agrarische sector. Jaarlijks verschijnen er talloze wetenschappelijke artikelen over dit onderwerp, die meer dan eens zorgen voor een verdere aanscherping van de regels en voorschriften voor de internationale handel in voedingsproducten.

Uitstekende vertalingen voor de handel in voeding

De handel in agrarische voedingsproducten gaat vergezeld van uitgebreide documentatie, onder meer exportvergunningen, gezondheidsverklaringen en verplichte verpakkingsteksten. Goede vertalingen zijn hierbij essentieel. Zo essentieel zelfs dat de overheid hiervoor subsidies verstrekt. Als uw organisatie of bedrijf actief is in deze sector, is Vertaalbureau Bothof de beste keus voor uw vertalingen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het vertalen van agrarische en technische documenten zijn onze vertalers uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de land- en tuinbouw en de foodsector. Met ons grote bestand van zeer deskundige vertalers voor vrijwel alle talencombinaties zorgen wij voor vertalingen van hoge kwaliteit van al uw documenten.

Offerte aanvragen

De voordelen van Vertaalbureau Bothof

  • > Ruim 40 jaar ervaring
  • > Native speaker vertalers
  • > Alle talen, alle vakgebieden
  • > ISO 9001 en 17100 gecertificeerd

Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?

Laten we kennismaken!